Sitemap Nettstedskart Søk
Norsk English

Ansvarserklæring og personvern

Vi jobber hele tiden for å gi deg gode brukeropplevelser på geithelse.tine.no. For å få til dette samler vi inn informasjon om brukermønster og persondata. På denne siden vil du finne all informasjon om hvordan vi behandler disse dataene og hvordan du som bruker kan få tilgang til dem, og endre eller slette informasjon om deg.

Når du går inn som bruker på nettstedet geithelse.tine.no og andre tilknyttede nettsteder som eies og driftes av TINE og TINEs datterselskaper, godtar du vilkårene nedenfor. Innholdet i ansvarserklæringen kan endres løpende. Du bør derfor lese igjennom erklæringen når du besøker nettstedet neste gang.

Opphavsrett

Innholdet på TINEs nettsider er underlagt opphavsrettsbeskyttelse. Med unntak av oppskrifter og bilder/tekst knyttet til oppskrifter, kan alt innhold fritt distribueres, kopieres og lagres elektronisk eller skrives ut. Dette samtykket gis under forutsetning av at kilden til materialet angis riktig.

 Ansvarserklæring

TINE anstrenger seg for å holde innholdet på nettstedene så oppdatert og korrekt som mulig. Det kan allikevel forekomme at noe informasjon kan være ufullstendig, unøyaktig eller ikke oppdatert. TINE påtar seg intet ansvar for eventuelle unøyaktigheter eller utelatelser i opplysningene som ligger på geithelse.tine.no, Enhver beslutning du tar på basis av opplysningene på geithelse.no skjer på ditt eget ansvar. TINE eller TINEs datterselskaper påtar seg ikke noe ansvar for tap eller skade av noen art som måtte oppstå av bruken av innholdet, eller opplysninger som finnes der.

Geithelse.tine.no kan inneholde lenker til andre websider utenfor TINEs kontroll. TINE legger inn slike lenker for å hjelpe TINEs besøkende til å finne mer informasjon innen spesifikke områder. TINE kan ikke garantere at slik lenket informasjon er korrekt, relevant, aktuell eller fullstendig.

Henvisninger til hvilket som helst kommersielt produkt, prosess eller tjeneste, eller bruken av bransje, firma eller juridisk person på alle TINEs nettsider, er kun ment som informasjon og service for nettstedets besøkende og innebærer ingen godkjennelse eller anbefaling eller støtte eller favorisering fra TINEs side.

TINE kan ikke garantere at de fargene som vises på nettsiden er eksakt like de fargene som produkter, ingredienser etc. har i virkeligheten. Hvordan fargen oppfattes skyldes innstillinger i din datamaskin.

Personopplysninger

TINE behandler alle personopplysninger som navn, adresse, telefonnummer eller annen personlig informasjon du gir til TINE i forbindelse med påmeldinger, bestillinger, nyhetsbrev, markedsføring, konkurranser og annet, i henhold til gjeldende personopplysningslov. Opplysningene brukes kun til det du har gitt samtykke til, for å oppfylle en avtale eller for å oppfylle TINEs rettslige forpliktelser.

Dersom du har samtykket til å motta nyhetsbrev fra oss, vil vi kunne foreta en personlig tilpasning slik at markedsføringen oppleves relevant for deg. Før slik behandling starter, vil du gis utfyllende informasjon og en enkel mulighet til å velge å motta generelle tilbud og nyhetsbrev i stedet for tilpassede.

TINE vil slette personopplysningene når vi har håndtert din henvendelse, oppfylt en avtale eller TINEs rettslige forpliktelse, eller når du trekker samtykket tilbake ved å kontakte oss som forklart nedenfor.

Alternativt til sletting, kan TINE fjerne identifiserende opplysninger fra personopplysningene, slik at opplysningene ikke lenger kan knyttes til deg (anonymisering). Slik anonym informasjon kan TINE bruke i sitt erfaringsarkiv og for å utarbeide analyser og statistikk, for å tilpasse og utvikle TINEs markedsføring og produkter i forhold til forbrukernes ønsket og behov.

Personopplysningene vil lagres på TINEs egne servere og hos skytjeneste-leverandører som støtter norsk personopplysningslov (GDPR). TINE overleverer ikke personopplysningene dine til andre tredje parter med mindre du har samtykket til det.

Kontakt TINE Medlemssenter på medlem@tine.no eller tlf. 51 37 15 00 om du vil ha innsyn i, få utlevert, korrigert eller slettet personopplysninger som er lagret om deg. Du kan på samme måte protestere mot, kreve begrensning av eller trekke tilbake samtykke til behandlingen av personopplysninger. For øvrig har du mulighet til å klage over behandlingen av personopplysninger til Datatilsynet.

TINE har besluttet å videreføre den frivillige ordningen med eget personvernombud, og du kan derfor også kontakte personvernombud@tine.no for spørsmål om behandling av personopplysninger i TINE Gruppa.

Informasjonskapsler (cookies)

TINEs nettsteder og de aller fleste nettsider benytter seg av såkalte informasjonskapsler eller cookies for å bedre brukeropplevelsen. En informasjonskapsel er en liten tekstfil som ved besøk på eller interaksjon med en nettside lagres på din datamaskin.

TINE bruker disse informasjonskapsler til å forbedre brukeropplevelsen på nettsiden samt for å samle inn statistikk som vi benytter til å gjøre nettsidene våre bedre. Ved å benytte TINEs sine nettsteder samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser.

 

Oversikt over informasjonskapsler på geithelse.tine.no

TINEs nettsteder benytter seg av informasjonskapsler (også kalt cookies). En informasjonskapsel er en liten tekstfil som ved besøk på eller interaksjon med en nettside lagres på din datamaskin.

TINE ønsker å være tydelige og ærlige om hvordan vi innhenter og benytter informasjon om besøket ditt på våre nettsider.  

Ved å benytte TINEs sine nettsteder samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. 

Dette er en informasjonskapsel

En informasjonskapsel er en liten mengde data, som ofte inkluderer en unik identifikator som sendes til nettleseren på din PC, mobiltelefon eller ditt nettbrett (alle blir heretter kalt «enhet») fra nettsidens PC, og som lagres på harddisken til din enhet.

Hver nettside kan sende sin egen informasjonskapsel til nettleseren din dersom nettleserens innstillinger tillater det. Mange nettsider gjør dette hver gang en bruker siden deres, så de kan følge flyten i nettrafikken.

Slik bruker vi informasjonskapsler

Informasjonen fra deg som benytter nettsiden vår er innsamlet passivt og lagres i informasjonskapsler. Den kan ikke benyttes til å identifisere deg, men enheten du benytter blir identifisert. 

Informasjonskapslene inneholder blant annet informasjon om navigasjon, tid for besøk, nettleserversjon med mer.

Slik stiller du inn nettleseren din for å reservere deg mot at informasjonskapsler settes  

Du har muligheten til å akseptere eller avvise informasjonskapsler. De fleste nettlesere aksepterer automatisk cookies, men du kan endre innstillingene i nettleseren din til å avvise informasjonskapsler hvis du foretrekker det. 

Nettvett.no får du veiledning i hvordan du kan stille inn nettleseren din for å akseptere eller avvise informasjonskapsler

Nødvendige informasjonskapsler (TINEs egne) 

Noen av våre informasjonskapsler er nødvendig for at våre tjenester på geithelse.tine.no skal fungere. Disse dataene kan inneholde informasjon om dine innstillinger og fortelle oss hvordan nettsidene skal vises i din nettleser. 

Eksempler på nødvendige informasjonskapsler er PHPSESSID, JSESSIONID, TCID, BALANCEID og PD-S-SESSION-ID-PROD, workingwith. 

Informasjonskapsler for analyse 

Vi benytter informasjonskapsler for å innhente ikke-personlig informasjon om brukeres adferdsmønstre og for å analysere brukeradferd. Ved å besøke nettsidene våre, samtykker du i at disse informasjonskapslene lagres i din nettleser. Du kan eventuelt skru av cookies i nettleseren din og besøke sidene våre likevel, men da med begrenset funksjonalitet. 

Google Analytics 

Medlem.tine.no benytter Google Analytics, som er den mest utbredte nettanalysetjenesten på internett. Google (Databehandler) benytter denne informasjonen til å evaluere hvordan du bruker nettsiden, sette sammen rapporter om aktivitet til nettsideoperatørene og tilby andre tjenester som er knyttet til nettsideaktivitet og internettbruk. TINE (Databehandleransvarlig) benytter informasjonen til å sette sammen rapporten og gjøre nettsiden mer effektiv i bruk.  

I henhold til Googles retningslinjer for bruk av Google Analytics samles det ikke inn personlig informasjon om deg som bruker. Dataene som samles inn lagres på Googles servere. Du kan lese mer om hvordan Google samler inn og beskytter data her: Personvernregler – Personvern og vilkår – Google 

Informasjonskapselen fra Google Analytics er innstilt til å slettes automatisk etter 24 måneder hvis du ikke returnerer til nettstedet. Det er mulig å reservere seg mot all registrering i Google Analytics ved å installere et tillegg i nettleseren: Google Analytics Opt-outBrowserAdd-on 

Eksempler på informasjonskapsler fra Google Analytics er tagger som collect og tagger som starter med _ga,_gi og __utm 

 Kontakt oss gjerne dersom du har spørsmål

Har du spørsmål om informasjonskapsler, ta kontakt med TINE Medlemssenter.